Εκτύπωση

CONSTRUCTION

Posted in ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία ΑΠΑΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ εγγυάται την παράδοση ποιοτικών κατασκευών με έμφαση στο τρίπτυχο « ποιότηταχρόνος - κόστος». Ικανοποιώντας κάθε ιδιαίτερη ανάγκη των πελατών της, η εταιρεία είναι σε θέση να ολοκληρώσει επιτυχώς έργα σε όλο το φάσμα των κατασκευών καθώς διαθέτει ένα άκρως εξειδικευμένο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών-προμηθευτών-εργολάβων. Συγκεκριμένα η εταιρεία δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς:

  • Οικοδομικά Έργα: Είτε αυτά αφορούν κατασκευή εκ θεμελίων, είτε ανακαινίσεις, αναστηλώσεις και μετατροπές κτιρίων, με πλούσια εμπειρία σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, πολυτελείς κατοικίες, τραπεζικά υποκαταστήματα, κτίρια γραφείων, εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Έργα ΗΜ (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ψυκτικά, κλιματισμός, εξαερισμός κ.α.)
  • Ειδικά Έργα: Στην κατηγορία αυτή η εταιρεία ΑΠΑΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ έχει να επιδείξει πλούσιο ιστορικό, τόσο με αναστηλώσεις διατηρητέων κτιρίων και έργα συμπαραγωγής ηλεκτρισμού – θέρμανσης – ψύξης  όσο και με αναπλάσεις του παραλιακού μετώπου, κατασκευές σε νοσοκομειακές πτέρυγες καθώς και με περίπλοκες μεταλλικές κατασκευές.

 

Σέκερη 4, Κολωνάκι, 10674 Αθήνα
T | 210 3387558
F | 210 3387551
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.